The Laundromat Café – en perfekt cafe for småbørne familier

The_laundromat_cafe_1

Jeg laver ikke så ofte anmeldelser af restauranter og cafeer. Og det er egentlig heller ikke mad, jeg gerne vil fortælle om her. Det er konceptet for The Laundromat Café.
For en dag da jeg var ude og spise brunch med nogle veninder, faldt jeg over denne her virkelig børnevenlig café. Præcis sådan én jeg ville elske at træde ind i, da jeg havde børn på omkring 1-4 år.

Når man er afsted med mindre børn, er det oftest ikke ret afslappende for forældrene at spise på en café. Børnene er hurtigt færdige med at spise, og så vil de gerne underholdes og gider ikke vente på at mor og far spiser færdigt. Og de gider da slet ikke høre på, at mor og far gerne vil snakke sammen om voksenting.
Men det har The Laundromate Café på Frederiksberg tænkt på. De har lavet et godt legeområde til børnene.
Det er de jo ikke den eneste café, der har. Men på bordene omkring området, står der skilte med “reserveret til børnefamilier”. Så børnene kan lege i legeområdet, mens forældrene kan sidde tæt på og spise, i afslappet stemning.

Samtidig ved andre folk også, at hvis de sætter sig der, må man forvente lidt børne lyde.
The_laundromat_cafe_2

Det er da præcis det, der skal til for at gøre spiseoplevelsen god for børnefamilier!

Læs også: En dag som turist i børnehøjde i København

Og er du på en længere ferie i København, så du efterhånden er ved at løbe tør for rent tøj, kan du endda også lige vaske jeres tøj. For der er vaskeri på caféen (som navnet på caféen “The Laundromat Café” jo lidt hentyder til), lige bag legeområdet. Måske legeområdet ligger som det gør, for at man høre børne-lege-lyde i cafeen frem for vaskemaskiner. Men hvis det er tilfældet er det jo bare en win-win.
Og som om alt det ikke var nok, så var brunchen jeg fik, faktisk også rigtig god ?

Beliggenhed

The Laundromat Café ligger på Gammel Kongevej 96 på Frederiksberg. Det er forholdsvis tæt på Søerne, Planetariet, Hovedbanen, Tivoli og Rådhuspladsen. Så vil du på Københavner tur med familien, er The Laundromat Café et godt udgangspunkt – eller et godt sted til en pause i løbet af dagen.

Læs også: Legepladser i København

Der findes 3 Laundromat Caféer i København, og de skriver på deres hjemmeside, at der også er et legeområde i den på Østerbro. Men der har jeg ikke været.

Du kan læse om åbningstider og se menukort på deres hjemmeside.

Jeg var der i januar 2018.

Vi vil blive meget glade, hvis du vil følge os på Facebook og Twitter. Så får du også updates om vores nye indlæg.
Du er også meget velkommen til at kigge indenfor på vores Instagramprofil.
Tags from the story
, ,
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *