Vores familie består af:

Mikkel på 5 år og Benjamin på 7 år. De er 2 raske og nysgerrige drenge, der går i børnehave og børnehaveklasse. Den ene er meget spontan og den anden er mere eftertænksom.

Cecillie på 19, er den travle teenager, der går i gymnasiet, arbejder og nyder at bruge tid med sine venner og kæreste.

Farmor Bente er den altid hjælpsomme, ikke til at slå ud, yngre pensionist.

Dennis er københavner, udadvendt, fodbold interesseret og økonom.

Jeg, Henriette Krog-Andersen er nysgerrig, kreativ og også økonom. Det er mig, der skriver her på bloggen.

Når vi rejser, elsker vi at opleve landes kultur og smuk natur. Og vi vil meget gerne i snak med lokale, for vi føler, at det er en af de bedste måder at lære et lands kultur at kende på. Og så vil (især) drengene selvfølgelig gerne bade så meget, som de overhovedet kan komme til det.

Vi er ikke de typiske rygsækrejsende, der sætter en ære i at planlægge undervejs (i øvrigt rejser vi overhovedet ikke med rygsæk, men med forholdsvis store og mange kufferter 🙂 ).

Når vi rejser, synes jeg tit, at vores største begrænsning er tid. Derfor ender jeg ofte med at planlægge meget hjemmefra. For jeg vil nå at opleve det hele!!! Vi må ikke gå glip af noget! Så Dennis bruger meget tid i planlægningen på at sige “husk nu, at vi har mindre børn med, så vi kan ikke nå så meget”, ” husk nu at vi også skal slappe af”, o.s.v…. Men jeg googler rigtig meget hjemmefra og flere gange, hvor vi har haft kontakt med et lokal-kendt rejsebureau, er jeg kommet med ideer til ting, vi gerne vil se – som bureau’et ikke har hørt om før… Men selvfølgelig skal der også være plads til ting vi opdager undervejs på rejsen. Man kan jo ikke planlægge alt 🙂 Det er oftest det uplanlagte, der giver de største oplevelser.

Vi er ikke glade for at finde hoteller undervejs. Vi har gjort det på nogle ferier, men syntes, at vi brugte alt for meget tid på det, og endte tit med nogle værelser, vi ikke var rigtig glade for, eller som var meget dyrere, end vi egentlig syntes om. Bare for at få afsluttet hotel-jagten. Så vi vil hellere bestille hjemmefra. Især efter at vi har fået små børn, hvor vi vil prioritere mest muligt afslapnings- og hygge-tid sammen med dem, når vi er på hotellet. Fremfor at sidde på WIFI og lede efter næste destination. Der er jo også en del ønsker at tage højde for, når vi skal vælge oplevelser og et sted at bo, i det vi er 6 personer med vidt forskellige ønsker.

Det skal for god orden skyld lige nævnes, at vi selvfølgelig ikke altid rejser sammen alle 6. Ferier kan sammensættes på mange måder. Men vi vil gerne bruge mest muligt tid sammen alle sammen.

 

DSC_1533

Hjemme i entre’en har vi et verdenskort hængende. Her sidder der nåle, der markerer, hvilke steder vi (Cecillie, Dennis og jeg) har besøgt.