Sälen, den perfekte destination til en skiferie i Sverige med børn

Vi har været på skiferie i Lindvallen, Sälen, i Sverige. Vi valgte dette sted, fordi vi havde hørt at det skulle være børnevenligt og et godt begynder sted, hvor der samtidig også er pister til de mere øvede skiløbere. Og vi blev bestemt ikke skuffet!

Sälen ligger 9 timers kørsel fra København. Og er dermed en af de første svenske/norske skidestinationer, vi danskere støder på, når vi kører nordpå for at stå på ski (her ser vi bort fra de små weekend destinationer som f.eks. Isaberg).
Når der ligger et kæmpe, børnevenligt skiområde, forholdsvis tæt på os, så kunne vi ikke se nogen grund til at køre længere nordpå. Især efter, at vi havde læst om Sälen. Og om, hvor helt utroligt mange ting, der var der.

I dette indlæg vil vi fortælle om Sälen og vores oplevelse af at være der. Vi fortæller om køreturen til Sälen, de forskellige områder i Sälen, underholdning for børn på ski og uden ski, skiskoler og meget andet.

Køreturen til Sälen

Vi kørte fra Hvidovre kl. 03 natten mellem lørdag og søndag. Vi håbede nemlig, at drengene så bare kunne bæres ud i bilen og sove videre indtil morgenmaden ved Gøteborg. Men der tog vi fejl. For når man har glædet sig til en skiferie i flere måneder, så skal man da have det hele med…Så især Benjamin var vågen det meste af vejen.
Men køreturen gik nu fint alligevel. Cecillie og hendes kæreste Kristian, der begge er 19 år, skulle køre den ene bil og glædede sig meget til deres første lange roadtrip med kørekort. De havde lidt af en fest i den bil med musik, dyner og bland selv slik.

Køreturen tog 8,5 timer + 2 pauser. Vi havde frygtet, at det ville blive meget langt for børnene. Men det gik nu fint. De accepterede frem til første stop, at vi sagde, at det var nat, så de skulle bare sidde og slappe af og hyggesnakke. Og da vi så kørte fra morgenmads-stoppet, fik de lov til at tænde for tv-skærmene og se lige så meget film, de ville.
Men de havde nu også pakket tasker med legetøjsfigurer, så de kunne sidde og lege i bilen. Det er så dejligt, at vores nye bil har sådan nogle bakker/borde på bagsædet, som man også har på fly. Børnene er begyndt at lege meget mere i bilen, efter at de har fået dem. For nu har de bedre plads til leg.

Man kan også købe sådan nogle bakker løst. Havde vi vidst det, havde vi gjort det for lang tid siden. F.eks. kan du se en her: Legebakke til bilen.

Moose on the road in Sweden
Vi mødte en elg på vejen, men den blev heldigvis ude i vejsiden

De sidste 3 timer af køreturen var i kortege. Det var mindre landeveje med meget lille mulighed for at overhale. Og der var pakkede biler med tagbokse så langt øjet rakte. Vi var alle på vej på skiferie. Og bilerne i den modsatte vejbane var på vej hjem.
Til gengæld var vejene rigtig fint ryddet. Vi havde ingen problemer overhovedet. Og vi fik aldrig brug for snekæder eller alt det andet grej, vi havde i bilen til vinterkørsel.

Svenske rastepladser er ikke som andre rastepladser

Fordi vi var i 2 biler, havde vi hjemmefra planlagt hvor vi skulle holde pause undervejs. Vi vidste godt, at restauranten på den første rasteplads vi ville stoppe ved, ved Gøteborg, ville være lukket så tidligt på morgen. Så vi ville bare købe nogle boller til morgenmad på tanken. Men da vi stoppede, holdt vi ved et hotel-agtigt sted, kun med et par benzinstandere udenfor. Der var ingen tankstation med tilhørende kiosk.
Der lærte vi noget om svenske rastepladser. De har tit overnatningsmuligheder, så man virkelig kan få slappet af. Men der er ikke nødvendigvis benzin tanke, hvor man kan forvente, at man kan tanke benzin og proviantere. Og hvis man endelig kan købe benzin, er det ofte bare benzinstandere. Der er ikke en hel tankstation med dertilhørende butik. Så man spiser på motellets restaurant.
Nå, men så fik vi også prøvet at spise morgenmad på en McDonalds. For det var det næste vi mødte. Børnene var allerede vilde med at være på skiferie 🙂

Pause nr. 2 holdt vi ved Rasta Grums. Det er en rasteplads, som vi forventede det med et cafeteria, et mini indendørs legeområde og en tankstation – med kiosk. Og den ligger som en af de sidste rastepladser, før man kører opad i skiterrænet. Den kan vi godt anbefale. Ikke på grund af gourmet. Men fordi den havde, hvad vi skulle bruge.

Der var i øvrigt også en bland selv slikbutik med slik til svenske priser. Hvor vi også fik tanket lidt op…

Områder i Sälen

Sälen består af 4 områder/bjerge: Lindvallen, Högfjället, Tandådalen og Hundfjället.
Lindvallen er klart det største område. Det er også her, vi boede og derfor kender mest til.
Vi forklarer her, om det vi har oplevet. Og der vil derfor være mange detaljer, som vi ikke nævner. Vi simpelthen ikke nåede at opleve hele Sälen på én uge, for der er virkelig mange muligheder for forskellige oplevelser.

Lindvallen og Högfjället er forbundet af nogle lifter og “ski transportveje” (stier man kan stå på ski af). Men der går også skibusser mellem områderne. Den er gratis, når du har købt skipass til lifterne. Vi brugte dog aldrig bussen, men kørte i vores egen bil, når vi ville rundt.

Pisterne

Pisterne i Lindvallen

Lindvallen har et bredt udvalg af pister lige fra grøn til sort. Der er ikke så mange sorte. Men er du vant til at stå på ski, er der fint til at kunne udfordre dig, mens resten af din familie måske er på skiskole.

Vi var 3 personer, der gik på skiskole og 3 personer, som i forvejen var gode på ski. Jeg havde regnet med, at de 3 rutinerede skiløbere hurtigt ville blive trætte af pisterne i Lindvallen. Men det gjorde de nu ikke. Pisterne er så godt forbundet af lifter og ski transportveje, så man kan stå ret varieret i løbet af en dag i dette område.
Det hører selvfølgelig også med til historien, at vi havde 2 børn med, der stod på ski for første gang. Så vi brugte også meget tid sammen med dem på de nemmere bakker, når de ikke var på skiskolen.

Der er rigtig mange gode grønne pister til begynderne i Lindvallen. Og der er nogle meget brede blå pister, som man derefter kan fortsætte på.

Ulempen ved Lindvallen er, at det er stort og godt. Hvilket betyder, at her er der mange skiløbere, især i vinterferien i uge 7 og uge 8. Dermed er der også kø ved lifterne. Det er ikke uoverskuelige lange køer. Men man skal regne med at skulle vente lidt, hver gang man vil på en lift. Til gengæld er det hele så godt forbundet, at man tit lige skal kigge sig for, om nabo-liften måske har mindre kø. For så kan du blot tage den op, og gå en lille smule hen af transportvejene til den pist, du gerne ville på.

Pisterne på Hundfjället

Hundfjället er virkelig et godt begyndersted. De har selvfølgelig nogle mindre grønne pister, som alle stederne. Men de har også en meget bred og lang grøn pist. Den er så lang, at man tager op til den med stolelift. Vi var der på den tredje dag, vores børn nogensinde stod på ski. Og de kunne fint komme ned af den, selvom det var fra toppen af bjerget.

Ved siden af er der en lige så fin blå pist.

Første gang vi kørte ned, syntes vi dog, at det var en smule svært at finde rundt på toppen. Især fordi nabo pisterne er sorte. Og dem skulle vi ikke ned af med børnene! Men det hele lykkedes godt.

Hundfjället har en del sorte og røde pister. F.eks. reklamerer de med at have en af Sveriges stejleste præparerede pister. Så det er også et fint sted for øvede skiløbere. Her er også en slalombane, hvor du kan få taget tid på dit gennemløb. Det kastede vi os dog ikke ud i.

Desuden er her ikke så mange mennesker – i hvert fald ikke den dag, vi var der, selvom det var i uge 7. Så vi stod nærmest ikke i kø ved lifterne.

Pisterne på Högfjället og Tandådalen

Vi var ikke på Högfjället eller på Tandådalen.

Men vi har senere fået anbefalet Högfjället til begyndere. Her er kun grønne og blå pister. Og der skulle stort set ikke være kø ved lifterne, så man kan få kørt en hel masse.

Børneunderholdning på ski

Lindvallen

I Sälen (og i alle andre områder, der hører til firmaet “Skistar”) er der en maskot, der hedder Valle. Valle er selvfølgelig en snemand. Og Valle kan kun overleve sommeren ved at få en masse magiske knus af børnene i løbet af vinteren. Så hver gang børnene møder Valle, stiller de sig straks op i kø for at give ham et knus.
Valle har selvfølgelig også lavet nogle sange. Dem kan man høre i hans app, så man kan øve sig på dem hjemmefra. App’en hedder “SkiStar Valles Värld”

I Lindvallen har Valle en skov . Når man kører ned igennem hans skov, kører man forbi hans huse. Der er f.eks. hans postkontor, hans toilet og hans musikstudie. Man tager lift L4, der hedder “Måsen” op. Og så skal man bare køre et lille stykke ned, for at nå “skoven”

For enden af Valleskogen, ligger Valletorget. Her laver Valle et afterski show 2 gange om dagen (i hvert fald i højsæsonen). Her kan man synge et par sange med ham og selvfølgelig kramme ham. Det er en god pause for børnene, hvis de er blevet lidt trætte i benene af skiene. Men tænk over, at man hurtig bliver kold, når man sidder stille. Man kan heldigvis købe varm kakao der. Og det kan være en god idé med et siddeunderlag, eller en hue. Vores børn tog i hvert fald hjelmen af, så de bedre kunne høre Valle.

Hundfjället

På Hundfjället ligger Trollskogen. Det er en fantasifuld verden fyldt med trolde og finurliger detaljer i deres troldehuse. Igennem skoven går der er mindre grøn sti, som alle kan komme igennem. På siderne af stien ligger der nogle små stier til de mere udfordringslystne. Det er smalle spor med masser af små hop. Trollskogen var absolut også noget af det, vores børn syntes var sjovt.

Til de mere øvede findes der både Snow Parks og Fun slopes.

Varmestuerne

Når man er på ski med børn, skal man huske hele tiden at sørge for, at de ikke bliver for kolde og trætte. For sker det, er det ikke sjovt længere. Hverken for børnene eller de voksne. Derfor er det rigtig dejligt, at der over hele Sälen er masser af varmestuer, som er til fri afbenyttelse. I dem er der borde og stole, hvor man kan spise medbragt mad/snack, så børnene lige kan få varmen og få lidt energi igen. Der er oftest toiletter i disse varmestuer. Og i nogle af de større, sælges der også varm kakao og andre ting til den gode svenske Fika (kaffepause).

Underholdning for børnene uden ski

Legepladser

Der er også almindelige legepladser på områderne. De er desværre ikke markeret på pistekortene. Ved Lindvallen ligger der en i mellem de grønne pister ved Experiumtorget. Og på Hundfjället ligger der en i bunden ved det store hotel. Hvis du stiller dig med ryggen til udendørs trappen op til “Bistroen Fompes träkolsgrill”, vil du kunne se den.
Og der er garanteret mange flere, som vi bare ikke er stødt på.

Valles Snölekis

Valle har også nogle legeområder til de mindre børn. De hedder “Snölekis” og er indtegnet på pistekortet. Det er udendørs legepladser, som lægger op til at lege med ski. F.eks. så vi ved HUndfjället en mini karrusel. Men det var “tallerkener” fra en tallerkenlift, som man blev trukket rundt på. På den måde kan børnene lære liften en smule at kende.

Kælkebakker & grillpladser

På pistekortet er også indtegnet kælkebakker. I det hele taget, er de fleste børn jo vilde med at lege med sne. Så man behøver i virkeligheden ikke ret meget underholdning til dem – også hvis de ikke vil/er for små til at stå på ski. I øvrigt er det rigtig dejligt at have en kælk med træksnor med. Den er god til at “fragte” trætte børn, hele familiens ski og stave eller indkøb fra supermarkedet på.

Hvad skal du pakke til skiferien? Få inspiration her: Pakkeliste til en skiferie med børn

Der findes en del bålpladser/grill, hvor man kan lave sin frokost, og blot holde et hyggeligt stop, f.eks. med skumfiduser. De er også at finde på pistekortet.

Afterski med Valle

En eftermiddag kørte vi til Sälfjällstorget (som også ligger i Lindvallen) til Afterski med Valle. Men der blev vi nu skuffet. For det første tog det kun 10-15 min, hvor der blev sunget 2 sange og lavet stop dans. For det andet var det midt i et legelokale. Legerummet var fint. Men de havde også sat 2 skærme op, som børnene kunne spille på. Så Valle kunne ikke holde børnenes koncentration. Skærmene trak mere. Det var kun de allermindste, der blev og sang med Valle.
Til gengæld kunne dette være et sted, hvor forældrene til små børn kan få en hyggelig middag. For legerummet ligger som nabo til bistroen 61 Nord, og der er glasvæg i mellem. Så børnene kan nemt lege, mens forældrene ser hinanden lidt dybt i øjnene. Men det kommer selvfølgelig an på, om far kan koncentrere sig, for den anden nabo til legerummet er et stort showroom for Volvo, hvor der holdt nogle virkelig lækre biler. Der gik mange fædre (og knapt så mange mødre) rundt, mens Valle underholdte.

Vandland

I Lindvallen ligger der et godt vandland. De kalder det for et “Eventyrbad”. Og det er et legeområde. Der er ikke mange muligheder for at svømme. Til gengæld er der et mini soppebassin til de helt små. Et lavt bassin med nogle legeredskaber i til de lidt større. Og et dybt med springbræt, strømbassin, net og bolde og vandmassage områder. Derudover er der store vandrutsjebaner og et område, hvor man kan lære at surfe. Og sidst, men bestemt ikke mindst, er der et udendørs bassin, hvor man kan sidde i det varme vand og nyde den flotte udsigt ud over pisterne. Det er en sjov og anderledes fornemmelse at sidde udenfor i minusgrader – i dejlig varmt vand.

Bowling og biograf

Der er også et bowlingcenter og en biograf. Biografen havde nu vandskade, da v i var der. Og vi blev enige om, at bowling kunne vi også gøre i Danmark, så det sprang vi over. Men der er masser af aktiviteter, til hvis man trænger til at holde fri fra skiene.

Skiskolen

Børnene var på et skiskole hold hver dag i 5 dage. Det varede 1 time og 15 min pr. gang.
De fik virkelig meget ud af at gå på den skiskole. Da de startede, havde de lige fået skiene på for første gang. Så de havde ingen idé om, hvordan man gjorde.

De første dag lærte de at tage tallerkenlifter. Det betød, at når vi hentede dem efter første undervisning, kunne vi tage dem med hen til en lift på en grøn bakke. Og de lærte at bremse og dreje. Det er utroligt, så hurtigt børn lærer. Da vi på 3. dagen var på Hundfjället, kørte Mikkel på 5 år fløjtende ned af bjerget. Så måtte vi til at lære ham nogle flere teknikker, for han syntes at det var blevet for nemt at lave “pizza”/plove og dreje med armene ud til siden.

Desværre forstod læreren ikke så meget dansk, som vi havde håbet. Så børnene havde lidt svært ved at snakke med hende. Men så kunne de jo kigge på de andre på holdet, og de kunne snakke sammen og hvad de hver især havde forstået. Vi havde nemlig sat dem på samme hold for 4-6 årige, så de kunne have trygheden af at være sammen (selvom Benjamin sådan set var 6 år+1 måned…). De var kun 4 på holdet, så der var god tid til alle.

Det var virkelig underholdende at se alle børnene på skiskolen.
Læs om det her: Vores første skiferie med børn – i dejlige Sverige. Det var en succes

Den næstsidste dag var de på Valles slalombane, hvor alle der gennemførte, fik medalje af Valle. Og den sidste dag afsluttedes med at børnene og Valle lavede tovtrækning mod alle skilærerne. Og børnene fik udleveret diplomer og ski-kørekort.

Privatlærer på skiskolen

Jeg havde 3 timers privat skilærer den første dag. Egentlig ville jeg gerne have været på skiskole. Men der var ikke nogen ledige pladser til voksne om formiddagen. Og hvis jeg skulle på skiskole om eftermiddagen, mens børnene gik om morgenen, hvor de er friske. Så ville hele ferien jo gå med skiskole…. Derfor valgte jeg privatlærer i stedet.

Jeg fik virkelig meget ud af de 3 timer. Det gode ved at have sin egen skilærer er, at han jo hele tiden kan følge dit tempo og din udvikling. Så han forstod hele tiden at gøre det lidt sværere for mig, så jeg faktisk udviklede mig meget på så kort tid. Desuden har skiskolerne førsteret på lifterne. Så man skal ikke bruge tid på at stå i kø. Så vi stod virkelig meget på ski i de 3 timer.

Jeg er ikke sikker på, at jeg havde fået meget mere ud af at gå på et hold, hvor man hele tiden skal følges med andre. Og nu betød det jo også, at jeg havde “fri” de andre dage til at være sammen med resten af familien.

Jeg havde frygtet, at det ville blive virkelig hårdt. Sådan at starte ud mandag morgen, med ski på for første gang i 9 år – og så i 3 sammenhængende timer. Men det var nu ok. Jeg var selvfølgelig øm i benene efter timen. Og til sidst valgte jeg helst stolelifte, hvis jeg fik valgte, så vi lige kunne få en lille pause. Men jeg kunne i det mindste være med i alle 3 timer.

Overnatning

Vi havde lidt svært ved at finde ud af, hvor vi gerne ville bo i Sälen. Og da vi så besluttede os for Lindvallen, syntes vi stadig, at det var svært at finde rundt i, hvilke områder af Lindvallen, der var bedst. Fordi det er så stort. Nu har Skistar, som er det firma der hører til i området, heldigvis opdateret deres hjemmeside, så man nu er nemmere at søge boliger, ved hjælp af flere filtre.
Vi har senere hørt og set, at hytterne der hedder en farve ligger dejligt tæt på pisterne. Men vi har som sagt ikke selv boet der, så vi kender ikke nærmere til dem.

Du kan læse mere om planlægningen her: Hvordan planlægger man en god skiferie, første gang børnene skal på ski?

Vi var lidt sent ud med at bestille vores overnatning. November er åbenbart for sent, hvis du skal på ski i Sälen i uge 7…folk booker gerne et år før, når de rejser hjem fra sidste skiferie.

Vi fandt dog en hytte, som var god. Den var bare lidt dyrere end vi havde regnet med (måske var vi naive omkring, hvad en skiferie koster). Og det viste sig, at der var 3 lejligheder i samme hytte. Men den havde alt det vi havde brug for, så vi var glade for den.

Restauranter

Vi plejer ikke at anmelde restauranter. Og vi var langt fra på alle restauranter i området. Men der er et par, vi gerne vil fremhæve/kommentere på fra Sälen.

Topprestaurant Snögubben ved Gustavstorget i Lindvallen

Udsigten på toppen ved restauranten
På toppen af Gustavbacken ligger Toprestauranten Snögubben. Det var vi vilde med!
Der går en stolelift lige derop. Og er du ikke på ski, kan du sagtens tage liften ned igen. Vi var deroppe på vores 2. dag, hvor Mikkel ikke var klar til at tage turen ned på ski. Så han og jeg tog stoleliften ned igen.
Restauranten har 2 afdelinger. Den ene afdeling er en bistro med hurtig mad. Og den anden er en a la carte restaurant. Vi var på bistro delen. Her fik vi en virkelig lækker karryret, gullash suppe og spaghetti med kødsauce. Så der var noget, til at gøre alle glade. 115 SEK for en voksen portion og 75 SEK for en børneportion.
Og så er der jo den mest fantastisk udsigt oppe fra sådan en toprestaurant. Det var derfor, at vi var deroppe allerede på dag 2. Solen skinnede lige pludselig, og så var det bare om at komme derop.

Bistron Fompes träkolsgrill

Den dag vi var på Hundfjället, spiste vi på Bistron Fompes träkolsgrill. Den var fin. Der var kun få retter, at vælge i mellem. Til gengæld var der jo så ikke ventetid på maden. Den dag vi var der, var der hakkebøffer med pasta i portobello sauce og spaghetti kødsauce. Der var en lille salatbar, en suppe (gullash) og vand, juice og kaffe med i prisen.
Det var nemt at spise her og maden smagte godt. 149 SEK for en voksen portion og 79 SEK for en børneportion
Bagved havde de en hyggelig afdeling med pejs og sofaer.

Valles Världshus ved Experiumtorget i Lindvallen

Valles Världshus er samme princip, med én dagens hovedret, en suppe og en lille salatbar til frokost. Og der var fri vand og kaffe til. Det var dejlig nemt. Det kostede SEK 129 for voksne og SEK 79 for børn.
Om aftenen har de et Valle show med spisning til. Men det prøvede vi nu ikke.

Majkens Take away ved Experiumtorget i Lindvallen

De havde nogle pizzaer, der var fine. Dem benyttede vi os af et par gange, for vi gad ikke rigtig lave mad efter en dag på ski. De gengæld sælger de også kakao og vafler. Som sådan set også er fint. Men deres vafler var godt nok dyre. Til gengæld er det sådan en hel vaffel, der kan deles i flere trekanter. Så man kan sagtens dele dem. Kakao 30 SEK og vafler 49 SEK. Og 120-150 SEK for pizzaerne.

McDonalds ved Experiumtorget i Lindvallen

Man er ikke i tvivl om, at McDonalds er til stede i Lindvallen. Allerede når du kører ind i byen, har de reklamer. Og de har en lille skibakke med McDonalds forhindringer på. Jeg tror ikke, at der er mange børnefamilier, der har været i LIndvallen, uden at have været på McDonalds.
Vi blev selvfølgelig også overtalt af børnene til at gå derind en dag til frokost. Og det var en fejl!
Der var så mange mennesker, at vi stod i kø i 20 minutter for at købe frokost. Heldigvis var vi jo 6 personer afsted. Så nogen stod i kø, andre stod på “poster” rundt i restauranten og holdt øje med, hvornår nogen rejste sig, så vi kunne kaste os over bordet, før alle de andre, der også ledte efter borde, tog det. Og da vi så skulle på toilettet, så måtte vi i lang kø igen.
Hvis dine børn plager om McDonalds, så tag i “McSki”. Det er som man kender det fra McDrive, nu blot et vindue man kan køre over til på ski, og bestille mad igennem. Der så vi sjældent kø. Og drengene syntes, at det var en fest.

Lidt nyttige informationer

 • Som allerede nævnt, kan man nærmest ikke komme uden om Skistar, hvis man skal til Sälen. Den har en App med dagsprogrammer for Valle underholdning og meget andet. Den hedder “SkiStar”.
 • I starten havde vi store problemer med at finde rundt på pisterne. For pisterne og liftene have numre på de pistekort, man får udleveret. Og når du så står ved en pist, så står der intet nummer, kun et navn på pisten. Men så en dag fik vi den idé at vende pistekortet om; Alle navnene står på bagsiden…
 • Vi havde bestilt skipass derhjemme. Og i brevet stod der, at vi skulle uploade billeder til det. Det havde vi ikke fået gjort. og da vi kom frem sagde de, at det var ligemeget.
 • Vi havde købt et skipass med indgang til badeland samtidig. Vi var der 2 gange, og med mindre børn kan det måske godt give mening. Men jeg tror, at der er mange, der ikke kommer så meget i badelandet. For står du med et barn, der er træt efter at stå på ski, er et badeland måske ikke det bedste at lave, modsat f.eks. hytte-hygge. Så overveje, om I virkelig kommer derhen nok gange til at det kan betale sig at købe med sammen med Skipass’et. Eller om I bare skal købe en enkelt indgang for sig.
 • Der er flere supermarkeder i Sälen, så man kan sagtens handle til at lave mad selv. Der ligger f.eks. en ok stor ICA ved Experium. Den var dog lidt dyrere, end vi er vant til at ICA er.
 Vi var i Sälen i februar 2018.
Join the Conversation

8 Comments

 1. says: charlotte

  Tak for en rigtig god beskrivelse med mange gode tips til både køretur og skiferie. Vi skal snart til Sälen og stå på ski med to børn, så det var rigtig nyttig læsning.

 2. says: Pia Grøn

  Hej hej,
  Tak for god forklaring.
  Må jeg spørge om du ved hvordan det er at tage rundt på de 4 forskellige “bjerge”, altså skal man med bus rundt eller
  kan må stå på ski rundt?

  Vi er nok niveu mæssigt mest til Hundfjællet, men har fundet et dejlig sted at bo i Lindvallen, men det skal jo gerne være nemt at komme rundt på de
  forskellige steder og kan ikke lige lure hvordan det er at finde rundt.

  Håber du kan hjælpe.

  Mvh Pia

  1. Hej Pia
   Mange tak for din kommentar og dejligt at du kan bruge det ?
   Jeg kan desværre ikke hjælpe med så meget her.
   Som jeg husker det, tog det os omkring 30 min at køre i bil i mellem de 2 steder. Så jeg tænker at I vil skulle med bus. Men jeg kan ikke huske om de er forbundet i pister.
   Men jeg kan godt forstå at I kigger på at overnatte i Lindvallen. For der er mange flere forskellige aktiviteter.
   Jeg håber at I får en rigtig god ferie, selvom jeg ikke rigtigt kan hjælpe.
   Mange Henriette

 3. says: Flemming Holck

  Du skriver om “Privatlærer på skiskolen”. Hvordan fandt du sådan en?
  Jeg skal have 3-4 drenge på snowboard i uge 7 og de kunne godt tåle lidt træning på ‘let øvet’ niveau. Skistar har udsolgt 🙂

Leave a comment
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *