Billeje i Spanien: review af biludlejningsfirmaet Centauro

Centauro_1

Vi har prøvet at leje bil igennem Centauro.
Og det firma kan vi virkelig ikke anbefale!
Vi lejede bil hos Centauro, mens vi var i Barcelona området. Men det kom til at koste en del tabte timer af vores ferie, at bruge det firma. Og de “lånte” vores depositum i flere måneder.
Læs her vores oplevelse og review af biludlejningsfirmaet Centauro.

Vi kunne ikke finde shuttlebussen til udlejningskontoret

Det startede med, at vi ikke kunne finde shuttle bussen fra lufthavnen hen til biludlejningsfirmaet. Så prøvede vi at ringe til dem. Men der var ingen, der tog telefonen.
Så ville vi tage metroen fra lufthavnen hen til firmaet. Der var nemlig lige et stop derover. Men da vi kiggede på metrobilletterne kostede de 4-5€ per person, fordi man kun kunne købe billetter helt ind til Barcelona centrum – det var i hvert fald, sådan som vi forstod det. Og vi var 6 personer, så det syntes vi var en lidt stor omkostning oveni.

Læs også: Barcelona – en børne storbyferie med fodboldstadion og strande

Endelig fandt vi en medarbejder i Barcelona lufthavn, der vidste hvor vi skulle gå hen for at finde shuttle bussen. Det viste sig, at vi havde lavet en fejl i forhold til den rutevejledning, vi havde modtaget.
Så det var vores egen fejl.
Men det ville da have været dejligt, hvis firmaet havde taget telefonen og villet vejle os lidt…

Centauro_Shuttlebus

Nå men vi fandt stedet og bussen kørte lige for snuden af os. Men der kom nu en ny i løbet af 10 minutter.

Folk stod i kø overalt for at få deres bil udleveret

Da vi kom frem til udlevering kontoret gik det helt galt…Folk stod og sad overalt. Mens de ventede på at komme til.

Centauro_4

Så vi fik placeret børnene, Cecillie og Bente på et betongulv udenfor, men dog i skyggen, mens Dennis og jeg skiftedes til at vente i køen. Der var trods alt et toilet og en vandautomat. Så de var vist vant til mange, der venter…

Centauro_3

På et tidspunkt kom der en virkelig frustreret mor ind med en grædende baby på armen. Nu havde de endelig fået udleveret nøglerne, men kunne ikke finde selve bilen. Så lagde vi mærke til, hvilket kaos der var for at finde bilerne udenfor også.
Vi havde fået en post-it lap med, hvilken nummerplade vi skulle have. Så vi bad Cecillie om at begynde med at lede efter bilen, mens vi alligevel stod i kø. Desværre havde de skrevet forkert nummerplade på bilen….Så det hjalp ikke meget.

Efter 3 timer!!!! fik vi vores bil.

De hævede depositummet på forhånd, og det tog 2,5 måned at få det tilbage

Vi udfyldte de sædvanlige papirer. Og de tog depositum på vores kreditkort, som jo er meget standard – altså at de får en rettighed til at hæve penge på vores kreditkort, hvis der skulle ske noget.

Hvad vi ikke vidste var, at de rent faktisk hævede €89 for benzinen med det samme – i det tilfælde, at vi ikke skulle have fyldt tanken op, når vi kom tilbage med bilen.

Læs også: Campingplads Vilanova Park, 30 min fra Barcelona, perfekt til børnefamilier

Da vi afleverede bilen tilbage, havde vi fyldt benzin på. Og derfor refunderede de pengene. Men alt skal jo foregå på et kreditkort hos biludlejningsfirmaer. Og fordi pengene blev hævet via et kreditkort har vi først fået dem tilbage 2,5 måned senere. Det betød selvfølgelig at vi har brugt tid på at kontakte dem, for at høre, hvad det var sket med vores penge, og hvornår vi ville få dem tilbage. Virkelig irriterende!!!

Dog skal det siges, at selve bilen var, som den skulle være. Den havde vi ikke nogen problemer med.

Centauro_5

Men vores review/anbefaling af biludlejningsfirmaet Centauro er, at dem skal du holde dig virkelig langt væk fra!!!

Vi var i Barcelona i juli 2019.

Vi vil blive meget glade, hvis du vil følge os på Facebook og Twitter. Så får du også updates om vores nye indlæg.
Du er også meget velkommen til at kigge indenfor på vores Instagram profil.
Tags from the story
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *