Vi har ændret udseende

Vi har været meget stille her i 2018.

Det er vi vist altid i januar, for dels arbejder jeg med regnskab og dertilhørende årsafslutning, der kræver en del arbejde. Dels har 4 ud af os 6 i familien fødselsdag fra d. 29/12-30/1 + et par onkler og fætre. Så det bliver til en del fejringer af fødselsdage i januar.

Men som om det ikke var nok til at holde mig beskæftiget, så besluttede jeg, at nu var det altså på tide at få opdateret udseendet af bloggen. For jeg har længe været utilfreds med nogle begrænsninger i det udseende bloggen havde. Så det gik jeg da lige i gang med at ændre, i vores i forvejen, ret travle januar måned.

Men nu er jeg også nået så langt med at rette bloggens nye udseende til, at jeg gerne vil invitere jer ind og kigge på det.

De væsentligste ændringer er:

 • Større og bedre billeder
 • Der er endnu mere fokus på børne- og familie ture, som jo er vores store interesse
 • Det skulle nu være nemmere at finde de oplysninger, man leder efter, i stedet for at skulle igennem en masse sider først.
 • Og ikke mindst er selve udseendet blevet totalt ændret.

Så kig endelig ind og se, hvad du synes: https://www.enfamiliederrejser.dk/

Jeg vil selvfølgelig meget gerne høre, hvad du synes – både, hvis du kan lide det, men lige så gerne, hvis der er noget, som du ikke synes fungerer godt, eller som direkte har fejl.

Og nu glæder vi os til at fortælle mange flere historier om vores ferier på denne lækre nye side 🙂

Join the Conversation

4 Comments

 1. says: OnTrip.dk

  Hej Henriette, det ser lækkert ud tillykke med det nye udseende. Ja, siden virker meget overskuelig og er nem at tilgå – godt arbejde. Det eneste der under mig, er dit valg af nyeste indlæg er til sidst. Det er måske fordi jeg jævnligt læser på bloggen 🙂 I forhold til kommentar, savner jeg at kunne vælge at få en mail når du har svaret – indrømmet, går ikke jævnligt ind og tjekker hvornår du har gjort det.

  /Annette

  1. Hej Annette,

   Mange tak for de pæne ord 🙂

   Ja, jeg er da helt enig i, at der er noget galt med de kommentarer. For jeg har slet ikke fået besked om, at du har skrevet… 🙁
   Det skal jeg godt nok lige have undersøgt.
   Men jeg har dog mulighed for at sætte hak her nedenfor, så jeg kan få info ved nye kommentarer. Har du ikke det? Jeg har endda følgende to muligheder:
   – Informer mig om nye kommentarer via e-mail
   – Giv besked ved nye indlæg via e-mail.

   Min tanke omkring nyeste indlæg er, at folk mest finder hjemmesiden via Google, fordi de søger noget bestemt information til deres rejser. Og at de dermed slet ikke lander på forsiden. Og hvis de vil følge de nyeste indlæg, så følger de os formentlig på Facebook, Bloglovin o.s.v. Så derfor tænkte jeg ikke, at nyeste indlæg som så vigtige. Men det kunne da være, at jeg lige skal overveje det igen…

   /Henriette

 2. says: OnTrip.dk

  Velbekomme, Henriette det var da så fortjent 🙂

  Nu ser det fint ud, jeg kan vælge at få info om når du har svaret. Den mulighed havde jeg ikke, da jeg skrev kommentaren så skønt at det er kommet i orden. Der var slet ingen muligheder.

  Du har fuldkommen ret i, at de fleste kommer til siden via google og ser ikke forsiden. Ja, de fleste følger jeg sikkert på FB og får dermed jeres nyeste opdateringer. Måske du har ret at det ikke er så vigtigt 😉 tror da også lige vi skal tænke over det …….

  /Annette

  1. Men jeg får stadig ikke besked, når du skriver. Det gør jeg med andre. Måske det er fordi du allerede er kendt og godkendt på siden ;-). Jeg må vist lige have fat i JetPack. Jeg tror, at det er opsætningen der, der er ændret noget på.
   Men mange tak for tilbagemeldingen!

   Ja, det er lidt svært, hvad der egentlig er bedst…

Leave a comment
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *